Αναβολή διοργάνωσης εκδήλωσης Αθήνας

Αναβολή διοργάνωσης εκδήλωσης Αθήνας

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν στην εξάπλωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας και κατόπιν επικοινωνίας με το ΙΕΠ αλλά και την Ελληνογερμανική Αγωγή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση της Αθήνας που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, προς το παρόν αναβάλλεται. Ως διοργανωτές της δράσης θεωρούμε πολύ σημαντικό να ενεργήσουμε προληπτικά, σκεπτόμενοι πρωτίστως την υγεία των μαθητών αλλά και όλων των συμμετεχόντων σε αυτή.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και είμαστε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και αφού επικοινωνήσουμε εκ νέου με όλους τους συμμετέχοντες, θα προσπαθήσουμε να τη διοργανώσουμε σε μεταγενέστερη ημερομηνία, πιθανότατα μετά το Πάσχα.

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία με τις συμμετέχουσες μαθητικές ομάδες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει και το χρόνο που έχουν αφιερώσει,  μιας και οι περισσότερες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για τις ζωντανές παραστάσεις τους. Για το λόγο αυτό έχουμε προτείνει σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, να βιντεοσκοπήσουν τη θεατρική τους παράσταση σε χώρο που θα επιλέξουν (πχ αίθουσα σχολικών εκδηλώσεων, σχολική τάξη) και να μας τις αποστείλουν ως την Κυριακή 12 Απριλίου 2020.

Έτσι, σε περίπτωση που τελικά δεν καταστεί εφικτή η διοργάνωση σε νέα ημερομηνία, θα πραγματοποιήσουμε διαδικτυακά την αξιολόγηση των συμμετοχών και την απονομή των σχετικών βραβείων.

Τέλος να σημειώσουμε πως 4 ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις θεατρικές τους παραστάσεις, εφόσον μπορούν και ενδιαφέρονται, σε ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των θερινών σχολείων που συνδιοργανώνουμε φέτος στο Μαραθώνα τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου.

 

 

Comments are closed.
Η ομάδα μας

Μενέλαος Σωτηρίου
Science View
Ο κ. Μενέλαος Σωτηρίου (BSc Mathematics,) δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής δημοσιογραφίας…
Θεώνη Χαραλαμπίδου
Science View
Η κ. Θεώνη Χαραλαμπίδου αποφοίτησε το 2004 από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής…