Ματαίωση τελικής εκδήλωσης Αθήνας 2019-2020

Ματαίωση τελικής εκδήλωσης Αθήνας 2019-2020

Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης καθώς και των οδηγιών/συστάσεων των ειδικών επιστημόνων κατανοούμε όλοι πως οι συνθήκες πλέον είναι τέτοιες που αφενός δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση πολυπληθών εκδηλώσεων αφετέρου προτεραιότητα για μαθητές και εκπαιδευτικούς πρέπει να είναι η κάλυψη της ύλης καθώς και η ομαλή και ασφαλής επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Δεδομένων όλων αυτών ανακοινώνουμε λοιπόν και επισήμως την οριστική ματαίωση της τελικής εκδήλωσης της δράσης μας για φέτος.

Ακυρώνεται η εκδήλωση, όχι όμως και η δράση: Η ακύρωση της τελικής εκδήλωσης δεν αναιρεί το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα σχολεία κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εφαρμογή της δράσης εντός της σχολικής χρονιάς και να καλύψουν τους επιθυμητούς παιδαγωγικούς στόχους που βεβαίως είναι και το πιο σημαντικό.  Για το λόγο αυτό θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στα σχολεία που ήταν έτοιμα να παρουσιάσουν τις θεατρικές τους παραστάσεις το διήμερο της εκδήλωσης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί για τυχόν εκκρεμόητητες και τη διαδικασία ολοκλήρωσης της συμμετοχής τους.

 

 

Comments are closed.
Η ομάδα μας

Μενέλαος Σωτηρίου
Science View
Ο κ. Μενέλαος Σωτηρίου (BSc Mathematics,) δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής δημοσιογραφίας…
Θεώνη Χαραλαμπίδου
Science View
Η κ. Θεώνη Χαραλαμπίδου αποφοίτησε το 2004 από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής…